Uudised
17. märts 2023
Aasta tehas
Jätkusuutlikkus

Estiko-Plastar pälvis Aasta Tehas lugejate lemmiku tiitli

Estiko-Plastar pälvis Aasta Tehas lugejate lemmiku tiitli

Estiko-Plastar osales Äripäeva teemaveebi Tööstusuudised.ee konkursil Aasta Tehas 2023 ning võitis kaheksa tööstusettevõtte hulgas lugejate lemmiku tiitli. 

Konkursil osalemiseks tuli kandidaatidel täita spetsiaalne ankeet, mida hindas žürii. Lisaks toimusid ka külastused tehastes. Konkursi võitjad kuulutati kolmes erinevas kategoorias välja 16. märtsil toimunud tööstussektori suursündmuse ”Tark tööstus 2023” õhtusel üritusel, kus Estiko-Plastari tiitli võttis vastu juhataja Meelis Jürgens.

Žürii sõnul kerkisid võitjatena esile just need ettevõtted, kellel oli välja tuua parimaid efektiivsust tõstvaid lahendusi – seda nii kestlikkuse, digitaliseerimise kui töökeskkonna kujundamise vallas. “Kuivõrd lugejad said ise otsustada Aasta Tehase valikul, on seda suurem au, et meie tegevusi, panust ja pidevat meeskonnatööd on märgatud nii meie klientide, partnerite ja töötajate seas kui ka väljastpoolt. Kuigi palju ägedaid projekte ja nutikaid lahendusi on juba juurutatud, seisab palju tööd veel ees. Oluline fookus on meie jaoks ka jätkusuutlikkusel. Kindlasti aga jätkame samal kursil ning pingutame selle nimel, et olla eeskujuks teistele ettevõtetele,” sõnas Jürgens.

Aasta Tehase tiitel anti Äripäeva teemaveebi Tööstusuudised.ee poolt välja tänavu teist korda. Lisaks lugeja lemmikule valis professionaalne žürii välja aasta tehase nii suurettevõtete kui väikeste ja keskmiste ettevõtete hulgas. Rohkem infot auhindamise ja konkursi kohta loe lähemalt siit.

Tutvu ka meie teiste tunnustustega ja loe lähemalt, kuidas anname oma panuse kestlikusse pakenditootmisesse.

Foto: Raul Mee

LIITU UUDISKIRJAGA
Võta ühendust