Webinarid
13. April 2021
Jätkusuutlikkus
Pakendid toiduainetööstustele

Toidu raiskamise vähendamine – pakendi funktsionaalsus & atraktiivsus

Toidu raiskamise vähendamine – pakendi funktsionaalsus & atraktiivsus

13.04.21 kell 10.00

Veebiseminar

Toidu raiskamine on globaalne ning aina süvenev probleem, olles ka üheks peamiseks kliimamuutuste põhjustajaks. Igal aastal jõuab prügimägedele 1/3 kogu maailmas toodetud toidust. Õigesti valitud toidupakend aitab toidu raiskamist vähendada, et tagada jätkusuutlik maailm ka meie tulevastele põlvedele. Kombineerides oma toote jaoks vajalikud omadused ning pakendid, saate pikendada toote säilivusaega, vähendada pakendi keskkonnamõju ning veelgi enam – suurendada ka oma toote atraktiivsust.

Ootame Sind 13. aprillil kell 10.00 meie tasuta veebiseminarile, kus oma ala eksperdid Eestist ning Rootsist annavad Sulle põhjaliku ülevaate toidu säilivust mõjutavatest teguritest ning sellest, kuidas läbimõeldult kujundatud pakenditest saadavat kasu maksimeerida.  Jaga infot veebiseminaride kohta kindlasti ka oma kolleegidele ning tootearendus- ning turundusmeeskondadele!

Ajakava:

  • 10.00 Sissejuhatus ja tervitussõnad / Meelis Jürgens, Estiko
  • 10.15 Toidu säilivust mõjutavad tegurid / Kärt Leppik, TFTAK
  • 11.00 Pakendi optimeerimine: keskkonnasäästlik, kaitsev, pilkupüüdev / Taavi Tikk, Estiko
  • 11.45 Eye-tracking tehnoloogia kasutamine meedia sisu tõhususe mõõtmiseks / Veronica Sedaghati, Brand New Design Stockholm

Esinejad:

Meelis Jürgens, Estiko juhataja

Kärt Leppik, MSc, TFTAK teadur

Taavi Tikk, Estiko tootearendusjuht

Veronica Sedaghati, Brand New Design Client Director

Kui Teil on ürituse kohta küsimusi või ettepanekuid, võtke meiega ühendust aadressil webinar@estiko.ee.

Võta ühendust