Olles koostöös Estikoga pakendatud 100% taastöödeldavasse PP-põhisesse doybag-pakendisse, pakub toode mõnusat kombinatsiooni keefiri kasulikkusest, särtsakast maitsest ja kasutajasõbralikkusest. Kuivõrd keefir on oma omadustelt üsna nõudlik toode, loodi uus pakend lähtuvalt tarbijasõbralikkusest, et toodet oleks mugav kaasa haarata ning teel olles tarbida. Lisaks on ka pakendi huulik ja kork valmistatud samast materjalist, et kogu pakendit oleks võimalik mugavalt taaskäitlusesse suunata.
Lisaks keefiri kasulikele omadustele hindas žürii kõrgelt ka pakendis peituvat potentsiaali, mis ühendab tervislikkuse, kestliku mõtteviisi ning kasutajamugavuse. Žürii sõnul annavad eelnimetatud omadused tootele head võimalused ka ekspordiks.
Loe lähemalt Tere Helluse uute keefirijookide pakendite loomisest.
2024. aastal korraldab Eesti Toiduainetööstuse Liit juba 30. korda tootekonkurssi „Eesti Parim Toiduaine”. Iga-aastase toiduainete konkursi eesmärgiks on tutvustada tarbijatele uusi tooteid ning innustada tootjaid tegelema tootearendusega.